Saturday, August 30, 2014

Zaara


 Cerita Zaara..

Selasa, pegi check up macam biasa je.. Dr cek contraction dah kuat..sebab dah 36minggu.. Dr tahan duk wad.. dah boleh bersalin Dr kata..

Duk la wad.. tak sakit pn..contraction sikit2 je.. plan asal nak suh Dr induce je.. tak larat dah nak keluar masuk spital..huhuuu..

Malam..9.30..jalan dh bukak 3cm..ikut history..kalau dh ada bukaan 3 jam pastu bersalin dah aku ni..
Batuk kat umah uruskan anak... nasib baik Ninee ada.. Ninee odw amik Rafif n Ariq.. tido umah Ninee lah.. 1st time Rafif Ariq tido takde Ibu Babah...

Batuk sampai spital kul 10 lebih.. Pukul 11 malam dah start sakit kuat.. malas nak cerita sakit contraction..memang sakit..

Pukul 12.30 malam..3 kali aku meneran..baru la keluar budak comey ni..



Hilang sakit beranak.. hilang semua..

Zaara Eryna Delisha.. lahir 23hn 4.. pukul 12.30 malam..berat 2.6 kg.. Budak ni sangkut bahu masa teran dia..sama cam ibu dia tesangkut bahu masa nekwan beranakkan ibu dulu.. tapi ibu zaara gemuk 3.8kg..ngeee~

Zaara.. lima tahun ibu tunggu Zaara.. Ibu doa Zaara jadi anak uang menghoramti ibubapa dan org2 tua.. Ibu doa Zaara jadi anak yang Berakhlak mulia.. Ibu doakan Zaara dunia akhirat.. Amin..

Babah.. Ibu.. Along Apip ngn Angah Adik sayang Zaara :')



7 comments:

  1. angah adik ke nick name ariq. makngoh pong sayang zaara dobot jugak.

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete