Thursday, August 9, 2012

Rafif Ariq nak Raya..

Minggu ni memang bz..auditor masuk..minggu gaji..bla bla bla..boring cakap pasal keje..

Mesti la nak hapdate Raya..yeaaaayyyy..sikit lagi nak Raya ni..Isnin baru ni, cuti nuzul quran..En Hubby keje..so aku hangkut budak2 bedua tu pegi Nilai cari baju melayu..tema umah Kuantan ialah kuning..baju ibu ngn baju babah dah siap dah..baju budak2 belum ada..so, awal2 kul 10 pagi dah gerak ke Nilai..takut orang ramai kan..kat Nilai sampai kul 1.30..yeaaayyy...bejaya dapat 2 pasang baju melayu..songket budak2 dan songkok..

1.30 pg drive thru mcD Nilai..bagi apip ngn ayiq kenyang dulu baru la tak meragam..dari Nilai singgah Al Ikhsan Bangi..nak cari t shirt budak bedua ni..takde yang cantik..ok takpe..kita pegi Alamanda..Alamnda ada Parkson, mothercare, poney, ada lovely lace.. nnt kita cari t shirt apip ayiq..

sampai Alamanda dah dekat kul 4..pg Al Ikhsan beli belah..pastu g parkson...ok..sampai Parkson apip cakap 'ibu..Apip nak baju spiderman dengan baju Tom cat and Jerry' kau mampu????

Ibu pening..Parkson penuh dgn manusia..apip jalan jalan nmpk spiderman terus amik..jalan lagi nmpk baju tom kat n jerry amik lg..ok cukup..jom blk..tak larat la..ramai org..sampai Umah dh kul 6.00..

Walaupn penat tapi suka je dah dapat baju apip ayiq..yeaaayyy..

sampin pepel sebab grandma tempahkan baju melayu pepel..batuk cakap baju raya spiderman dengan tom n jerry tu mengarut sangat..
ibu rasa ok je :) budak budak pilih baju mmg camtu :) kasut raya pun apip pilih sendiri.. dah besar rafif..

1 comment:

  1. Spiderman sokmo apip. Pastu adik mesti ikut je ork.

    ReplyDelete